eur:
393.83
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Úgy megijedt potyautasaitól az ittas sofőr, hogy egy fának hajtott

A Fonyódi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat egy, a húszas éveiben járó férfival szemben.

A vád szerint a vádlott 2020 októberében az éjszakai órákban, ittas állapotban Lengyeltóti közelében beült kocsijába, és bár vezetői engedéllyel nem rendelkezett, a kisváros felé hajtott egy mellékúton.

A férfi nem tudott arról, hogy kiskorú ismerősei a közterületen nyitott állapotban hagyott autója hátsó ülése előtt elbújtak, egyikük csak út közben szólította meg a vádlottat. A sofőr ezen annyira meglepődött, hogy nem tudott kellően a vezetésre koncentrálni, így a lejtős kanyarodó szakaszon letért az útról és egy fának ütközve állt meg.

A járműben elbújó fiúk mindketten megsérültek, egyikük súlyos, törésekkel járó sérüléseket, másikuk 8 napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában pénzbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben – zárul a Somogy Megyei Főügyészség sajtóközleménye.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×