INFORÁDIÓ 
2019. november 21. csütörtök
Olivér

emberölés

d. csaba

tek

Budapestre hozták a rettegett bérgyilkost

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

A két gyilkossággal gyanúsítható férfit a Terrorelhárítási Központ Rajkánál vette át a szlovák Lynx-kommandó munkatársaitól, majd a fővárosban átadta a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozóinak.

D. Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján március 1-jén éjszaka Prágában, egy szállodában fogták el. Mint azt az Infostart is megírta, a vajdasági férfi az Alo szerb lap információi szerint egy szerb politikussal akart végezni. A portál szerint a célszemély likvidálásával egy másik politikus bízta meg, a sikeres akcióért pedig 50 ezer eurót, azaz közel 16 millió forintot ajánlott fel. A cseh rendőrök fegyvereket, hangtompítót, hamis iratokat és egy parókát találtak nála, amikor rajtaütöttek egy háromcsillagos prágai szállodában.

A férfi követhette el a tavaly szeptemberi újpalotai üzletember-gyilkosságot a Pólus Center mögötti parkolóban. Január 5-én a nyílt utcán ő lőhette fejbe Belgrádban Nebojša Markovićot, a holland rendőrség pedig azután tűzött ki közel 7 millió forintos vérdíjat D. Csaba fejére, hogy DNS-vizsgálattal igazolták, ő lőtt le tavaly július 30-án egy horvát maffiózót Amszeterdam egyik éttermében, hangtompítós fegyverrel.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói D. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a vallomástételt megtagadta, ezt követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - áll a rendőrségi portálon olvasható közleményben.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018