eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 13. szombat Jenő

Tömegverekedés lett a karambolból

Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset után, amelyben három személyautó ütközött - tájékoztatta az MTI-t András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A három gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között karambolozott. Az ütközésben érintettek és azok családtagjai a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel estek egymásnak, többen megsérültek.

A verekedés egyik résztvevője feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott. Mire a rendőrök kiérkeztek a verekedés több résztvevője elhagyta a helyszínt, azonosításuk még tart - mondta el a sajtószóvivő.

A Dabasi Rendőr-főkapitányság garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Jó napot zártak az amerikai tőzsdék

Tegnap az amerikai inflációs adatok közlését követően egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét Amerikában, az esést a Nasdaq vezette: a főként technológiai cégeket tömörítő index több mint 2 százalékot zuhant.Ezt követően Ázsiában is főként estek a tőzsdék: az esést a jappán Nikkei vezette. Ennek ellenére Európában jó hangulatban telik a kereskedés, a vezető indexek erősödnek, és a BUX is felfelé vette az irányt, délután pedig már Amerikában is emelkednek a tőzsdék a csütörtöki esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×