eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Vonat elé hajtott egy autós Debrecennél

Összeütközött egy vonat és egy személyautó szombaton Debrecen külterületén. Egy súlyos és több könnyebb sérültje van a balesetnek.

A szordasi átjárót a mentés idejére lezárták, a vasúti közlekedés szünetel.

Az első információk szerint az autó vezetője és a vonat három utasa megsérült - közölte a katasztrófavédelem.

A Mávinform azt közölte, hogy a Tisztalökről Debrecenbe tartó vonat ütközött össze az autóval a vasúti átjáróban. A fénysorompó jól működött, piros jelzést adott a közúton közlekedők felé - tették hozzá.

A motorvonat az ütközés miatt kisiklott; az utasok közül ketten könnyebb sérülést szenvedtek, egyikük pedig a lábán sérült meg.

A műszaki mentés ideje alatt Debrecen és Hajdúböszörmény között az utasokat vonatpótló buszok szállítják el.

Az M1 aktuális csatorna szombat reggeli híradójában elhangzott, az autó sofőrje, egy nő súlyos sérüléseket szerzett az ütközésben. A vonat körülbelül öt métert tolta maga előtt a járművet. Az M1 úgy tudja, hogya vonaton két utas sérült meg könnyebben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×