eur:
387.81
usd:
357.66
bux:
68390.95
2024. május 17. péntek Paszkál

Újraélesztés közben törtek fel egy mentőautót

Újraélesztés közben törtek fel és fosztottak ki egy mentőautót Budapest XXIII. kerületében - közölte az Országos Mentőszolgálat.

Egy idős férfihez riasztották a mentőket ma délben a főváros XXIII. kerületének egyik lakásába. A férfi életéért mintegy 40 percig küzdöttek, de sajnos nem lehetett a szívét újraindítani - olvasható a közleményben.

A mentőegység tagjai a mentőautóhoz visszatérve azzal szembesültek, hogy közben az autó ajtaját felfeszítették és ellopták az útvonaltervező GPS készüléküket.

Az anyagi kár néhány tízezer forint, de a mentő a helyszínelés idejére kiesett az ellátásból, a készülék pótlására pedig nincs lehetőség. Az ügyben rendőrségi eljárás indult.

Mint emlékezetes, a napokban egy mentőmotoros tárcáját és telefonját lopták el egy VIII. kerületi kapualjban, amíg éppen egy fuldokló betegen próbált segíteni. Ebben az ügyben is rendőrségi eljárás indult - közölték.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×