eur:
389.19
usd:
362.6
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a pénzszállító sofőrje ellen

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a bíróság az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint szerdán a fővárosban ellopta az őrzésére bízott pénzszállítmányt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya vasárnap a police.hu oldalon.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a 37 éves Lőrincz Róbert szerda délután ellopta a munkavégzéshez használt, általa vezetett gépkocsit a II. kerületi Medve utcából, az I. kerületi Donáti utcába hajtott, majd a járműben lévő pénzt elvitte. A bűncselekmény elkövetése után a férfi egy 1992-es évjáratú, fehér színű, CPV-151 forgalmi rendszámú, Volkswagen Passat típusú személygépkocsival távozott a helyszínről. Az MTI Hírcentrum szombaton úgy értesült, hogy a rendőrök megtalálták a meneküléshez használt autót.

A pénzszállító autó sofőrje az MTI Hírcentrum értesülése szerint több mint egymilliárd forinttal, az eddigi legnagyobb magyarországi zsákmánnyal menekült el.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×