eur:
393.14
usd:
367.83
bux:
65966.74
2024. április 24. szerda György

Elfogták a gyógyszertárak fosztogatóját

Tetten érték és elfogták a rendőrök a fővárosban azt a férfit, aki az elmúlt időszakban 12 belvárosi gyógyszertárat és 8 lottózót rabolt ki - közölte a budapesti rendőrfőkapitány.

Tóth Gábor elmondta: munkatársai mintegy 100 gyógyszertárat figyeltek folyamatosan; az elkövetőt tegnap, egy Rákóczi úti gyógyszertár kirablása közben érték tetten. Hozzátette, hogy a férfi, aki egyébként kórházi ápolóként dolgozik, beismerő vallomást tett. Elmondása szerint egy fegyver alakú öngyújtóval rabolta ki a gyógyszertárakat; kizárólag olyan üzletekbe ment be, ahol nők voltak az alkalmazottak. A gyógyszertári sorozatrabló összes zsákmánya 6-700 ezer forint volt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Franciaország Észtországgal, Lettországgal, Litvániával, Hollandiával és Lengyelországgal együtt új szankciórendszert javasol az Európai Unió számára az orosz dezinformációs és választási beavatkozási műveletek elleni küzdelem érdekében. A Bloomberg által látott tervezet szerint az orosz vonatkozású szereplők által végrehajtott destabilizáló tevékenységek száma nőtt Európában, és különböző hibrid eszközökkel aláássák a demokráciát, a stabilitást és a jogállamiságot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×