eur:
387.79
usd:
358.22
bux:
66185.37
2024. február 23. péntek Alfréd
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Igen ritkán látható pillanatokról posztolt Orbán Viktor - videók

A miniszterelnök "felült a Beckham-vonatra", és megosztott egy videót, melyen egy koncertet élveznek éppen a feleségével.

Amióta ősszel megjelent a Netflixen a Beckham dokumentumfilm-sorozat utolsó része, amelyben Victoria és David Beckham táncra perdül Dolly Parton és Kenny Rogers Island in the Streams című dalára, több ezren utánozták a helyzetet: hölgyek a párjuk jelenlétében énekelni és táncolni kezdenek, és ha a párjuk csatlakozik hozzájuk, kiállja a próbát.

Erre a "kihívás-hullámra" reflektált a magyar miniszterelnök a TikTokon, igaz, egy archív videóval, amelyen feleségével, Lévai Anikóval egy Charlie-dal hallgatása láthatók - írta a Blikk, amelynek felvételét Orbán Viktor megosztotta most.

@viktor_a_tiktokon Passed the Beckham test #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #Beckhamtest #DavidBeckham #VictoriaBeckham #beckhamdocumentary #tbt ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

A képsorokat még 2015-ben készítette a Blikk egy szemfüles olvasó-riportere, így láthatta a nagyközönség a Várkert Bazárban, egy Leslie Mandoki-koncerten (ahol Charlie is vendég volt) szokatlanul laza estét csapó miniszterelnököt és feleségét.

Íme, az eredeti képsorok az eredeti hanggal:

Címlapról ajánljuk
Milyen köztársasági elnök lesz Sulyok Tamás? – Schiffer András Aréna-interjúja

Milyen köztársasági elnök lesz Sulyok Tamás? – Schiffer András Aréna-interjúja

A kormánypártok Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét jelölik köztársasági elnöknek. Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő, az LMP korábbi frakcióvezetője az államfőjelölt kiválasztásának a szempontjairól, a leendő elnök erényeiről és hiányosságairól, valamint a nemzet egységének a kifejezéséről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.23. péntek, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×