INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 8. szombat
László

tankcsapda

debrecen

laktanya

raktár

közgyűlés

Lukács László énekes, basszusgitáros a Tankcsapda együttes koncertjén a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2018. július 25-én.

Laktanyába költözhet az ország ikonikus rockegyüttese

Infostart

Amennyiben a debreceni önkormányzat csütörtöki közgyűlése jóváhagyja, a helyhatóságtól kaphat térítésmentesen próbateremet és raktárat a Tankcsapda zenekar, számolt be a Hajdú-Bihar megyei hírportál. A Rocksuli is a debreceni Böszörményi út elejére költözhet.

A polgármester azt javasolja, hogy az ország egyik legnépszerűbb rock együttesének, a Tankcsapdának a Böszörményi út 2. szám alatti egykori laktanyában adjon a város helyet. Papp László

A felajánlott, 191 négyzetméteres, a lakóházaktól távolabb eső épületrész szerkezetileg jó, de alapos felújításra szorul. A raktár jelenleg a Debreceni Tankerületi Központ leselejtezett régi iskolapadjaival, működésképtelen számítógépeivel, nyomtatóival van tele. A tervek szerint az önkormányzat ezeket néhány hónapon belül elszállíttatja, megszünteti a beázásokat, majd átadja az ingatlant a zenekarnak, akik vállalták a rendbehozást és a korszerűsítést.

Lukács László, az együttes frontemberének elmondása szerint

az elmúlt 30 évben rengeteg helyen próbáltak, leginkább dohos pincékben,

ezért szeretnének már egy olyan bázist, ahol nemcsak próbálni tudnak, hanem ahol normális körülmények között lehet tárolni a hangszereket, illetve ahol maguk számára hangfelvételeket is tudnak készíteni.

Nyitókép: MTI Fotó: Veres Nándor
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018