eur:
392.38
usd:
365.69
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Pont kerülhet Hosszú Katinkáék ügyének végére

Újra elindította a válási procedúrát Hosszú Katinka és Shane Tusup. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és amerikai edző-férje immáron hivatalosan is szeretné végleg felbontani a házasságukat.

Katinka kérelmezte, hogy folytassák a felfüggesztett eljárást. Az ügyvédjével nemrégiben küldték be az iratokat a bíróságra, hogy ne szüneteljen tovább a válóper – mondta a Blikknek a házaspár egyik közeli ismerőse. Mint ismert, az egykori álompár házassága az elmúlt év végén romlott meg, ezt decemberben Hosszú Katinka a közösségi oldalán erősítette meg.

Shane próbálta menteni a házasságukat, s egy ideig úgy tűnt, sikerrel jár, hiszen az első, márciusi tárgyalási napra egyikük sem ment el, és ügyvédeiken keresztül a bontóper szüneteltetését kérték. Shane 30. születésnapját is együtt ünnepelték, ám egy hónapja végleges szakítás híre érkezett. Hosszú Katinka bejelentette: nemcsak a magánéletben, az uszodában is végleg szakít Tusuppal, mire ő azzal vágott vissza: Hosszú tette tönkre a házasságukat, miután megcsalta őt edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

A szakítás azonban nem csak az érzelmek terén nehéz, papíron sem könnyű külön utakon folytatni a szakítás után, főleg, hogy becslések szerint 1 milliárd forintos vagyonon kell osztozniuk. Egy ilyen bontóper akár három évig is elhúzódhat.

Az ügyben Hosszú Katinka menedzserén keresztül üzente, hogy a magánéletével kapcsolatban nem kíván nyilatkozni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×