eur:
393.3
usd:
367.53
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Megkezdődött a visszaszámlálás az Oscar-gálára

Megkezdődött a visszaszámlálás az Oscar-gálára: leterítették szerdán a hollywoodi Oscar-díjátadó legendás vörös szőnyegét, a nagy napig műanyagborítás védi a legendás textilt a Dolby Theater előtt.

Húsz fős csapat dolgozik a Hollywood Boulevard híres kifutójának szőnyegén, az anyag széleit lenyírják, az illesztések mentén összevarrják a szövetet, amelynek színe valójában nem piros, hanem a vörös egy sötétebb árnyalata. A sztárok bőrének és öltözékének színei a reflektorfényben ezen érvényesülnek jól.

A szerda délben kezdődött szőnyegterítést kamerák tucatjai filmezték. Az amúgy nagy forgalmú utcának több mint száz méter hosszú, tíz méter széles szakaszát fedi a nevezetes szőnyeg, amely mellé a rajongók és a sajtó tribünjét építik.

A szőnyeg idén teljesen új - közölte az American Turf & Carpet képviselője, Rudy Morales. A régi anyagát a tavalyi eső tönkretette. Általában az óriási darab műszálas textil nagy részét évről évre újra felhasználják.

Az Oscar-gálát vasárnap este rendezik, házigazdája Neil Patrick Harris lesz, a műsorban szerepel majd Lady Gaga, Jennifer Hudson, Common és John Legend, Adam Levine, Rita Ora, Tegan és Sara, valamint Tim McGraw is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×