INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Mégsem kapcsolják le a Whitney Houston lányát életben tartó gépeket

InfoRádió / MTI
Bobbi Kristina Brown családja cáfolta és hevesen kritizálta az azzal kapcsolatos híreket, amelyek szerint le akarják kapcsolni a néhai Whitney Houston lányát életben tartó gépeket.

"Az elsőbbség iránti vágy elködösítette néhány riporter ítélőképességét, akik ezért a gondos körültekintésről is lemondtak" - fogalmazott keddi közleményében a család.

A hét elején több amerikai médium is arról számolt be - a konkrét forrás megjelölése nélkül -, hogy Bobbi Kristina Brown családja szerdán, Whitney Houston halálának harmadik évfordulóján lekapcsolja az énekesnő 21 éves lányát életben tartó gépeket.

A család valótlannak és felháborítónak nevezte az állításokat, ugyanakkor hozzátette, hogy ha eljön az ideje, foglalkozni fognak a kérdéssel.

Bobbi Kristinát eszméletlenül, otthona fürdőkádjában találta meg január végén párja, Nick Gordon és egy barátjuk. Életét sikerült megmenteni, de mesterséges kómában tartják az atlantai Emory kórházban.

Közben az is ismertté vált, hogy a rendőrség bűnügyi nyomozást folytat az ügyben, illetve vizsgálja, hogy Nick Gordonnak milyen szerepe lehetett a tragédiában, Bobbi Kristina arcán és száján ugyanis sérülések nyomaira találtak.

Egy január 23-án rögzített segélyhívásból továbbá az is kiderült, hogy Brown egyik szomszédja családi veszekedést jelentett a lány otthonánál. A héten nyilvánosságra hozott szalag szerint egy magát lakóparki biztonsági őrként azonosító férfi azt mondta a rendőrségi diszpécsernek, hogy a szomszéd "egymást ütlegelő" emberekről számolt be neki. Az őr azonban nem közölte, hogy hányan és kik voltak érintettek az összetűzésben.

Whitney Houston amerikai énekesnő egyetlen gyermeke a Brownnal kötött, 2007-ben felbontott házasságából született. A sztárt 2012. február 11-én egy Los Angeles-i hotelszoba fürdőkádjában találták holtan, 48 éves volt. Anyja halála után Bobbi Kristinát kétszer is kórházban kezelték szorongás miatt.

A címlapról ajánljuk