eur:
389.13
usd:
362.37
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Mesterséges kómában tartják Whitney Houston lányát

Mesterséges kómában tartják Whitney Houston és Bobby Brown lányát, akit a hétvégén eszméletlen állapotban találtak meg otthonának fürdőkádjában.

A 21 esztendős Bobbi Kristina Brownt kedden átszállították a roswelli North Fulton Kórházból az atlantai Emory Egyetemi Kórházba - jelentette a CNN a családhoz közel álló forrásra hivatkozva. A North Fulton megerősítette, hogy Brown már nincs náluk, de az Emory szóvivője nem nyilatkozott arról, hogy hozzájuk került-e a beteg.

A család egy barátja, Kim Burrell az Access Hollywoodnak mondta el, hogy a Houston-lányt mesterséges kómában tartják az orvosok.

Bobbi Kristina Brownt szombaton élettársa, Nick Gordon és egy barátja találta meg lakásának fürdőkádjában arccal lefelé fordulva, eszméletlenül. Gordon megpróbálkozott az újraélesztésével, amíg megérkeztek a mentők.

Brown és Gordon korábban a hagyományos médiában, valamint a közösségi portálokon is férj és feleségként beszéltek egymásról. Bobby Brown, Bobbi Kristina apja azonban kedden közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a fiatalok hivatalosan nem házasodtak össze.

A kórház és hatóságok sem adtak felvilágosítást Bobbi Kristina jelenlegi állapotáról, és arról sem, hogy mi történt vele a fürdőkádban.

A történtek kísértetiesen hasonlítanak a néhai Whitney Houston halálának körülményeire. A többszörös Grammy-díjas megasztár 2012 februárjában hunyt el a Grammy-díjak átadásának előestéjén. A 48 éves énekesnőt szállodai lakosztálya fürdőkádjában találták holtan. Az akkor 18 esztendős Bobbi Kristina, Houston és Brown egyetlen gyermeke örökölte anyja minden vagyonát.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×