eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid

Áthajtottak kisteherautóval egy napozó nő fején

Kisteherautó kereke hajtott át egy napozó nő fején az Egyesült Államokban, ám a sérült túlélte a gázolást, mi több, még komolyabb baja sem esett.

A kocsi típusa Chevrolet Silverado, saját tömege legalább két tonna. A 23 éves nő a kertjében napozott fején fejhallgatóval, amikor szomszédja tolatás közben véletlenül áthajtott rajta. Álmában érte a baleset: arra eszmélt, hogy a fél arcát egy autógumi lapítja. Azt hitte, meghal, ám még csak el sem ájult, és szerencséjére kórházi kezelésként lényegében elég volt 15 kapoccsal összeilleszteni sebét.

A szomszéd virágcsokorral és bocsánatkéréssel látogatta meg. Még csak eljárás sem indult ellene.

A baleset Floridában történt, elszenvedője Brittany Taltos, egy valóságshow sztárja - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál. A nő arcán - lakótársnője közlése szerint - még látszanak a gumi barázdáinak nyomai.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Babaváróból horrorhitel? - Közeleg az igazság pillanata magyarok tízezrei számára

Babaváróból horrorhitel? - Közeleg az igazság pillanata magyarok tízezrei számára

Öt éve, 2019. július 1-jén indult el a babaváró hitel. Idén júliusban jár le tehát a gyermekvállalásra megszabott ötéves határidő azok számára, akik az elsők között igényelték a kamatmentes kölcsönt.  Akiknél nem teljesült a gyermekvállalás, azoknak 120 napon belül vissza kell fizetniük a már igénybe vett kamattámogatást, és magas kamatozású kölcsönné alakul a hitel, ami jelen állás szerint a havi törlesztőrészlet duplázódását fogja jelenteni. Hogy hányan lehetnek az érintettek, arról az MNB adott tájékoztatást nemrég, a napokban pedig egy halvány reménysugárnak kinéző törvénymódosítást is elfogadott a parlament.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×