eur:
395.15
usd:
368.91
bux:
69838.76
2024. június 18. kedd Arnold, Levente

Áthajtottak kisteherautóval egy napozó nő fején

Kisteherautó kereke hajtott át egy napozó nő fején az Egyesült Államokban, ám a sérült túlélte a gázolást, mi több, még komolyabb baja sem esett.

A kocsi típusa Chevrolet Silverado, saját tömege legalább két tonna. A 23 éves nő a kertjében napozott fején fejhallgatóval, amikor szomszédja tolatás közben véletlenül áthajtott rajta. Álmában érte a baleset: arra eszmélt, hogy a fél arcát egy autógumi lapítja. Azt hitte, meghal, ám még csak el sem ájult, és szerencséjére kórházi kezelésként lényegében elég volt 15 kapoccsal összeilleszteni sebét.

A szomszéd virágcsokorral és bocsánatkéréssel látogatta meg. Még csak eljárás sem indult ellene.

A baleset Floridában történt, elszenvedője Brittany Taltos, egy valóságshow sztárja - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál. A nő arcán - lakótársnője közlése szerint - még látszanak a gumi barázdáinak nyomai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Így alakulnak a négyzetméterárak a legnépszerűbb nyaralóhelyeinken

Így alakulnak a négyzetméterárak a legnépszerűbb nyaralóhelyeinken

Emelkedtek az árak Magyarország kiemelt üdülőövezeteinek lakóingatlan- és üdülőpiacain 2023-ban, azonban az egyes üdülőkörzetekben változatosan alakulnak az árak – derül ki az MBH Jelzálogbank legfrissebb elemzéséből. A Dunakanyarban több mint 30 százalékkal nőtt a négyzetméterenként fizetett átlagár, ahogy a Balatonnál és a Mecsek-Villány térségben is jelentős volt az áremelkedés. A Tisza-tó környékén és a Mátra-Bükk térségben azonban továbbra is kedvezőbb árakon lehet ingatlanhoz jutni. A nyolc kiemelt üdülőkörzet között jelentős különbség mutatkozik az árazás tekintetében: a legdrágább üdülőkörzet Budapest és a Balaton környéke, a legolcsóbb pedig változatlanul a Tisza-tó környéke.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×