eur:
387.95
usd:
360.24
bux:
68928.74
2024. május 9. csütörtök Gergely

Utcán hagyja fagyoskodni a testvérét a multimilliomos világsztár

Míg nővére a világ legjobban fizetett énekeseinek egyike, Anthony Ciccone, Madonna bátyja saját elmondása szerint másfél éve a híd alatt él a michigani Traverse Cityben.

"A családom elfordult tőlem, amikor rosszra fordultak a dolgok. Oly sokszor felteszem magamnak a kérdést: hogy van az, hogy a testvérem milliomos, míg én az utcán élek?" - mondta el a Michigan Messenger című lapnak az 55 éves férfi, aki azután került utcára, hogy mintegy másfél éve elbocsátották a családi borgazdaságtól.

Mivel nincs fix jövedelme, nem engedheti meg magának, hogy lakást béreljen, ezért más fedélnélküliekkel együtt a híd alatt tölti az éjszakákat.

A Forbes magazin Madonna éves bevételét 58 millió dollárra becsülte. Testvére ezzel szemben betétdíjakkal tartja fenn magát: üvegeket és dobozokat gyűjt, valamint alkalmi munkákat vállal.

Az elmúlt télen többször is lábfagyással küszködött, és - mint elmondta - attól tartott, hogy úgy jár, mint egyik társa, akinek mind a tíz lábujját le kellett vágni, vagy egy másik, aki kihűlésben halt meg.

Címlapról ajánljuk
Zlinszky János: a fiókgyógyszertár sok helyen az utolsó egészségügyi érintkezési pont

Zlinszky János: a fiókgyógyszertár sok helyen az utolsó egészségügyi érintkezési pont

A Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetségének elnöke szerint az új patikaszabályok jelentik a túlélést a kistelepülési fiókgyógyszertáraknak, mert sok helyen már háziorvos sincs, és 15 perc várakozás a gyógyszerészre még mindig jobban megéri, mint elutazni a legközelebbi patikáig.

Hszi Csin-ping: sok sikert kívánok Magyarország soros EU-elnökségéhez

A Budai Vár Oroszlános udvarában ünnepélyes katonai ceremónia keretében Sulyok Tamás köztársasági elnök fogadta Hszi Csin-ping kínai államfőt. Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is. A Sulyok Tamás államfővel folytatott beszélgetésen a magyar köztársasági elnök elfogadta Peking meghívását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×