eur:
404.35
usd:
373.76
bux:
74410.22
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Két baleset az M7-esen

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjának 44-es kilométerénél, ahol szombat reggel két autó ütközött össze; a karambolnak két súlyos sérültje van - közölte a rendőrség.

A 44-es kilométer közelében, Gárdony térségében úgynevezett utoléréses baleset történt. Senki nem sérült meg, de az egyik jármű elfoglalta az útpálya egy részét, ezért a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat az M7-es 42-es kilométernél a 7-es útra terelték - mondta el R. Szabó Ágnes, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Itt időközben már befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés.

A másik balesetben, amely az autópálya 71-es kilométerénél, Szabadbattyán térségében történt, nyolc autó ütközött. A balesetben ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a 7-es útra terelték. A helyszínelés és a műszaki mentés már itt is befejeződött, és megindult a forgalom az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában.

A balesetek miatt lelassult, feltorlódott az autópálya Balaton felé vezető, egyébként nem túlságosan erős forgalma - tájékoztatott a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
Parragh László: a magyar vállalkozások alapfilozófiája, hogy minél kevesebb külső beavatkozással hagyják őket élni

Parragh László: a magyar vállalkozások alapfilozófiája, hogy minél kevesebb külső beavatkozással hagyják őket élni

A versenyképes vállalkozásoknak olykor ki kell lépniük a komfortzónájukból ahhoz, hogy előnybe kerüljenek a piacon – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Parragh László. A Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara elnöke beszélt a Demjén Sándor-program előnyeiről, a vállalkozások problémáiról és a versenyképesség fontosságáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Írásba adta a kormány: a fiataloknak járna az 5% alatti kamatozású lakáshitel

Írásba adta a kormány: a fiataloknak járna az 5% alatti kamatozású lakáshitel

„Szükség van új kollégiumok építésére és a fiatalok számára kedvezményes, 5%-os kamatozású lakáshitelre” – fogalmaz a hétfőn megjelent Nemzeti Konzultáció egyik válaszlehetősége. Ez alapján a bankok - elsőként a Portfolio által megírt - kezdeményezésének megfelelően kifejezetten a fiatalok számára tennék elérhetővé önkéntes banki vállalás alapján az 5% alatti THM-mel bíró piaci kamatozású lakáshiteleket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×