eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ezer férfival feküdt le a szexfüggő nő

Szexfüggősége miatt már ezer férfival feküdt le egy brit nő, aki ennek ellenére nem tartja magát romlott erkölcsűnek.

"Nem vagyok prostituált, csak egy szükségletemet akarom kielégíteni" - mondta a 25 éves Terri Hunter, aki saját bevallása szerint ezer férfival feküdt már le. A brit nőnek naponta legalább tucatszor kell szexelnie, és elismerte azt is, hogy függőségét már nem tudja kordában tartani.

Terri Hunter elmondta azt is, hogy 17 éves korában alakult ki a szex iránti telhetetlen vágya, ami mára betegséggé vált. A nő próbálkozott kikezeltetni függőségét több módon is, ám a terápia, a hipnózis és a gyógyszerek sem használtak. Sőt, még pszichiátere ágyán feküdve is arra gondolt, a férfi mikor ugrik rá.

A 25 éves nő az interneten is keresett partnereket, és hogy vágyait kielégítse, már egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy a férfi hogyan néz ki.

A brit nőt vágyai még munkahelyén sem kímélik, így ilyen esetben is kell valamilyen "megoldást" találni. "Mások cigiszünetet tartanak, így nem érzem magam bűnösnek. Egy rossz napon akár tucatnyi szünetet is tartanom kell" - nyilatkozta egy brit bulvárlapnak.

Terri Hunter két hónapja párkapcsolatban él, de tisztában van azzal, hogy túlzott szexuális étvágya miatt tönkre fog menni a viszony, mert a férfiak általában nem tudnak megbirkózni függőségével. A nő hozzátette: volt már arra is példa, hogy egyik barátja ismerősével feküdt le, mert nem tudott parancsolni vágyainak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×