eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Pokollá változott az üdülőparadicsom

Néhány napon belül több brit nőt erőszakoltak meg a spanyol üdülőszigeteken, Mallorcán, illetve Ibizán.

A nyaralók paradicsoma igazi pokollá változott: az elmúlt napokban folyamatosan érkeznek arról a hírek Mallorcáról és Ibizáról, hogy nőket késelnek és erőszakolnak meg.

Mindegyik áldozat brit nő, a rendőrség pedig már letartóztatott néhány gyanúsítottat, akik közül az egyik szintén brit.

Az egyik áldozat a brit Sunnak nyilatkozva mesélte el az átélt borzalmakat. A 21 éves Cheryl Maddisont mallorcai apartmanjában támadta le egy férfi, aki megkéselte és megerőszakolta a nőt. Elmondta: a férfi annyira fojtogatta, hogy elájult. Amikor a padlón vérben fekve magához tért, égető fájdalmat érzett a mellkasában, és alig tudott lélegezni. Észrevette, hogy a mellkasából folyik a vér, és sikoltani kezdett.

Brutális támadója azonban még a lakásban volt, és újra kést ragadt. A nőnek úgy sikerült megmenekülnie, hogy miután a férfi megszúrta a nyakán, halottnak tettette magát.

Nem ő az egyedüli áldozat Mallorcán, ahol nemrég egy 17 éves lányt is megtámadtak egy diszkónál. A spanyol rendőrség az eset kapcsán már őrizetbe vett egy brit férfit, aki a gyanú szerint egy szűk sikátorba tuszkolta a lányt, és megerőszakolta.

Ibiza szigetén is történtek ezekhez hasonló bűncselekmények. Egy brit nő például hétfőn arról számolt be a rendőrségnek, hogy egy szálloda portása erőszakolta meg, miután kikérte szobája kulcsát. Egy másik nőt pedig állítólag 2 argentin fiatal erőszakolt meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×