eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Saját családja tartotta fogva 18 éven keresztül

Az olasz rendőrség Nápoly közelében rábukkant egy középkorú nőre, akit közel két évtizeden át tartott fogva saját családja. A mentálisan zavart asszony bűne az volt, hogy házasságon kívül szült gyereket.

Az olasz rendőrök egy névtelen bejelentés után érkeztek a Nápoly külterületén található családi házhoz, ahol rábukkantak Maria Monacora. A nő egy szeméttel és ürülékkel teli mocskos szoba sarkában kuporgott.

Az eset az olasz hatóságok szerint megdöbbentően hasonlít az osztrák Elisabeth Fritzl történetéhez, akit saját apja 24 éven keresztül tartott fogva házuk pincéjében kialakított cellában.

A hivatalos jelentés szerint 80 éves anyja, 44 éves öccse és a tanár foglalkozású 54 éves nővére tartotta fogva a 47 éves zavart nőt, akinek komoly pszichológiai problémái vannak, és házasságon kívül született egy gyereke is. Állítólag a most 17 éves fia is teljesen tisztában volt azzal, milyen körülmények között él anyja.

A nőt egy nápolyi kórházban ápolják, kegyetlen rokonait pedig letartóztatták. A rendőrség keresi a gyerek apját is, akiről egyelőre nem sokat tudni, mert a nőt pszichológiai állapota miatt nehéz kihallgatni.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×