eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Uraim, itt tilos a pukkantás!

Nem ünnepelhettek zavartalanul az East Fife labdarúgói, pedig 54 év után először sikerült kupát szerezniük. A rendőrök megtiltották nekik, hogy pezsgőzzenek.

A rendőrök azzal fenyegették meg a skót labdarúgóliga harmadosztályának bajnoka, az East Fife labdarúgóit, hogy letartóztatják őket, ha pezsgővel ünneplik győzelmüket.

A játékosok a meccs után felszabadultan ünnepelték a sikert a stadion lelátójától, pezsgővel fröcskölve le az alattuk, a pályán éljenző szurkolókat.

Ekkor léptek közbe a rendőrök, és fenyegették meg a focistákat: amit tesznek, azzal megsértik a hatályos törvényeket, amelyek értelmében sportpályára tilos alkoholt bevinni.

A klub elnöke, Willie Gray nem érti, miért kellett közbeavatkoznia a hatóságnak, és azt sem, hogyan lehetséges, hogy az olyan nagy csapatok játékosai, mint a Rangers vagy a Celtics, miért ünnepelhetnek pezsgővel.

A rendőrök nem tágítottak, így a focistáknak, otthagyva rajongóikat, vissza kellett vonulniuk az öltözőbe, hogy ott folytassák az ünneplést.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×