eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Újabb rejtély: hova lett Diana jegygyűrűje?

Paul Burrell, Diana hercegnő egykori főkomornyikja lehúzott egy jegygyűrűt a walesi hercegnő ujjáról, annak halála után - állítja a férfi egykori testőre.

Michael Faux erről az előtt a testület előtt vallott, amely Diana egykori kedvese, Dodi Fayed apjának kérésére vizsgálja a hercegnő tíz évvel ezelőtti tragikus halálának körülményeit.

A komornyik a testőrének beszámolt arról, hogy birtokában van egy jegygyűrű, Michael Faux számára pedig az is egyértelművé vált, hogy az ékszer egykoron Dianáé volt.

Burrell azt mondta neki, hogy a hercegnő ujjáról húzta le a gyűrűt. A vizsgálóbíró kérdésére, amelyben bizonyítékot várt arra, hogy valóban Dianáé volt-e az ékszer, a testőr azt mondta: amikor a komornyik megmutatta neki, még vér is volt az aranykarikán.

A komornyik nem hajlandó újra megjelenni a bíróság előtt, hogy tisztázza az ügyet, mindössze egy levelet küldött, amelyben azt írta: soha, senkinek sem állította, hogy birtokában lenne a gyűrű.

A testület számára korábban írásban nyilatkozott Hasnat Khan szívsebész, aki 1995 és 1997 között volt a hercegnő szeretője.

A szívsebész közölte: kapcsolatuk 1995-ben, egy londoni kórházban történt találkozással kezdődött. Hasnat Khan szerint viszonyuk "normális" volt. Az orvos gyakran tett látogatást Diana lakhelyén, a Kensington palotában, ahol Diana két gyermekével, Vilmossal és Harryvel is találkozott.

A szívsebész vallomása szerint szóba került közöttük a házasság kérdése is, ám abban egyetértettek, hogy az pokollá tenné a férfi életét. Hasnat Khan szerint arról is beszélgettek, hogy ha közös gyermekeik lennének, akkor ki sem tudnának mozdulni velük a házból.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×