eur:
400.13
usd:
362.02
bux:
73059.71
2024. október 2. szerda Petra

A hírolvasó, akit kiborított Paris Hilton - az év internetes nyertesei IV.

Itt az év vége, ami hagyományosan a különböző összegző összeállítások ideje is. A brit The Daily Telegraph segítségével mi is visszatekintünk az év legnagyobb internetes nyerteseire. Egyikük, az amerikai MSNBC hírolvasója, azzal lett világhírű, hogy élő adásban utasította vissza egy Paris Hiltonról szóló hír beolvasását.

Aligha kétséges, hogy 2007 egyik bulvárhőse Paris Hilton volt, aki mindent megtett, hogy a lapok címoldalára kerüljön: börtönbe került, kivillantott és többek között Britney Spears társaságában rendszeresen hajnalig dorbézolt.

A botrányok elérték még a mértékadó médiumokat is, így fordulhatott elő, hogy júniusban Paris Hilton börtönből szabadulásának híre több helyen is vezető hír volt.

Így lett volna az MSNBC-n is, ám Mika Brzezinski másként gondolta. A 40 éves hölgy (mellesleg Jimmy Carter egykori amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadójának lánya), nem volt hajlandó az iraki és a fehér házi hírek előtt beolvasni a szállodalánc örökösének szabadulásáról szóló anyagot, mert szerinte az nem vezető hír.

Az MSNBC reggeli műsorában előbb megpróbálta egy öngyújtóval felgyújtani a papírt, de mivel ezt műsorvezető társai nem hagyták, egyszerűen széttépte azt.

Bár a hölgy nem éppen úgy viselkedett, ahogy az egy hírolvasó-műsorvezetőhöz illik, mégis számos néző szimpátiáját váltotta ki. Volt, aki azt írta: "a hozzá hasonló emberek tesznek büszkévé azért, mert amerikai vagyok".

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×