eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Emberrablók fenyegetik Amy Winehouse-t

Ha nem fizet százezer fontot (35 millió forintot), akkor elrabolják a feleségét - ezzel fenyegette meg egy bűnbanda Amy Winehouse férjét abban a börtönben, ahol Blake Fielder-Civil a tárgyalására vár. A figyelmeztetést ezután elküldték Amy-nek is.

Fielder-Civil számára pedig enélkül is nagyon rosszul alakulnak mostanában a dolgok: mivel a börtönben is pozitív lett a drogtesztje, óvadék ellenében sem engedik ki karácsonyra, büntetésből pedig a pentonville-i börtönnek abba a szárnyába zárták, ahol a perverz szexuális bűnözőket tartják fogva.

Ráadásul a drog fogyasztására is a rabtársai kényszerítték, hogy könnyebben a markukban tarthassák. Ebből a szempontból talán jobb, hogy a szigorúbban őrzött D1-es részlegbe helyezték át, itt ugyanis jobban szem előtt van.

"Blake retteg Amy életéért - és a sajátjáért is. A banda azt követeli, hogy napokon belül utaltassa át a pénzt egy titkos bankszámlára, különben Amy-en komoly baja esik" - tudta meg egy börtönbeli forrástól a lap.

Blake-nek minden oka meg is van az aggodalomra, hiszen az énekesnő könnyű célpont: iszik és drogozik, kábultan bolyong egyedül az utcákon, bárki betuszkolhatja egy autóba anélkül, hogy valaki észrevenné.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×