eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

"A nádas igény esetén kiiktatható" - kiverte a biztosítékot egy balatoni ingatlanhirdetés

Egy félmilliárdos ingatlan ajánlanak eladásra az egyik legismertebb ingatlanos oldalon. A hirdetésben egy ideig szerepelt a következő mondat: "A vízparton némi nádas található, ami igény szerint kiirtható, jelen állapotát megtartva azonban védelmet biztosít az ingatlannak."

A hirdetést a Nők a Balatonért egyesület szúrta ki és posztolt is róla. Azt írják, hogy "kétségeink vannak afelől, hogy engedélyük van saját stégre, bejáróra, nem beszélve a nádas kiirtásra?! Ettől ilyen drága, hogy mindezt megépítették, sokak szeme láttára."

Mindenesetre a bejegyzés megjelenés után módosították a hirdetés szövegét és az inkriminált mondat kikerült belőle.

Az eredeti hirdetésről azonban képernyőfotó készült.

Még 2019-ben jelent meg az Index cikke, amelyben egy szintén Balatonakalin bekövetkezett nádirtásról számoltak be. 5 éve azt írták: "valaki 150 méter hosszan, 8-12 méteres sávban letarolta a kiemelten védett nádast Balatonakali volt kempingjének partján. A területen vízparti villaparkot és hotelt építő ingatlancég tagadja, hogy ők tették volna, a hatóság azonban őket tiltotta el a további mechanikai beavatkozásoktól".

Fotónk illusztráció, de balatoni nádas látható rajta.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×