eur:
389.29
usd:
362.98
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Budapest, 2016. február 18. A BKk-BKV 62A vonalán közlekedő hannoveri villamos indul a megállójából, valamint személygépkocsik haladtak át Zuglóból a X. kerületbe az Örs vezér terén. A zebrán gyalaogosok közlekednek, a háttérben pedig a Sugár üzletközpont  épülete látható a tér XIV. kerületi oldalán. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Megfenyegette az áruházat, de most hallgat

Megtagadta a vallomást az Örs vezér téri Sugár áruházat robbantással fenyegető férfi. A rendőrség lezárta a nyomozást.

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

A rendőrség emlékeztet arra, hogy az illető 2021. december 17-én a hívta fel segélyhívót. Azt mondta: robbanóanyagot helyezett el egy zuglói áruházban. A bejelentést követően a rendőrök kiürítették az üzletközpontot, a tűzszerészek átvizsgálták az áruházat, de nem találtak robbantószert vagy robbanóanyagot.

A férfi elfogása után

nem tett vallomást.

A XIV. kerületi rendőrök a nyomozást befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.​​

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×