eur:
392.67
usd:
361.86
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Nyitókép: honvedelem.hu

Rejtélyes katonai konvoj tűnt fel az M7-esen

Szokatlan látvány fogadta az autósokat hétfőn, akik épp az M7-esen haladtak. Nyolckerekes járművek, vélhetően a Magyar Honvédség harckocsijai vonultak végig az autópályán.

A menetről a Blikk egyik olvasója készített felvételeket. Mint olvasható, éppen az érintett útszakaszon közlekedett az autójával, amikor belefutott a jelenetbe: több harckocsiból álló konvoj vonult az M7-es autópályán.

Egyelőre rejtély, hogy miért indultak útnak a járművek, a Magyar Honvédség honlapján ugyanis nem közöltek róla információt, hogy terveztek volna bármilyen akciót. A bulvárlap kereste a honvédelmi tárcát, arról érdeklődve, hogy miért indultak útnak a járművek és merre tartanak. A válasz még várat magára.

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Elfogytak a német hírszerzők, súlyos a munkaerőhiány, pedig feladat az lenne

Elfogytak a német hírszerzők, súlyos a munkaerőhiány, pedig feladat az lenne

Nem csak a sokasodó munka jelent komoly kihívásokat a német Szövetségi Hírszerző Szolgálat (Bundesnachrichtendienst – BND) számára. Legfrissebb adatok szerint a hivatal súlyos munkaerőhiánnyal küzd, ami megnehezíti a külföldi hírszerzést. Ráadásul bizonyos törvényi korlátozások sem kedveznek a munkaerő toborzásának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 25. 21:51
×
×
×
×