eur:
383.6
usd:
352.71
bux:
69343.39
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Nyitókép: Pixabay

Hét zalaegerszegi iskolában is bombariadó van, megszólalt a rendőrség – videó

Bombával fenyegetőző e-mailt kapott hét zalaegerszegi iskola kedd reggel.

A zaol.hu azt írta, kiürítették az intézményeket: az Ady Endre Általános Iskola és Gimnáziumot, a Csány László Technikumot, a Dózsa György Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolát, a Kölcsey Ferenc Gimnáziumot, a Zrinyi Miklós Gimnáziumot, a Ganz Ábrahám Technikumot és a Zalaegerszegi Petőfi Sándor Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolát.

A portál kérdéseire a rendőrség közölte: február 7-én 8 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum emailüzenetet kapott, hogy hét oktatási intézményben bomba van. A rendőrök azonnal az érintett helyszínekre vonultak, és szakképzett bombakutatókkal, valamint robbanószerkereső kutyák segítségével megkezdték az épületek átvizsgálását.

Az MTI arról számolt be, hogy

robbanószerkezetet vagy gyanús tárgyat sehol sem találtak.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben nyomozást indított.

A frisshirek.hu azt írta, a gyerekeket először az udvarra küldték, aztán hazaengedték őket.

Címlapról ajánljuk
Milliárdos károkat okozott az  ítéletidő tavaly Németországban

Milliárdos károkat okozott az ítéletidő tavaly Németországban

Minden bizonnyal bekerül a német biztosítók negatív krónikájába a tavalyi esztendő. A Német Biztosítási Társaságok Szövetsége(GDV) szerint ugyanis a jégeső, a rendkívüli esőzések és a viharok a múlt évben 5,7 milliárd eurós biztosítói kár okoztak, jelentősen többet, mint a megelőző esztendőben. Ami pedig az idei évet illeti, az első hónapok nem sok jóval kecsegtetnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Száguldhat a mémrészvény, nagy bejelentés jött a T-Mobiletól - Tőzsdei híreink kedden

Száguldhat a mémrészvény, nagy bejelentés jött a T-Mobiletól - Tőzsdei híreink kedden

Délelőtt még óvatos emelkedést láthattunk a kontinens tőzsdéin, a délutánra azonban elromlott a hangulat. Európában A magyar piacon izgalmas sztoriból nincs hiány, ugyanis kilőtt ma (is) a Delta részvénye. Érdekes fejlemények zajlanak eközben a kriptopiacon is, ugyanis több mint 100 ezer bitcoint adott el egy, még 2014-ben csődbe ment japán kriptotőzsde. Az amerikai piacon is zajlanak az események: a mémrészvények ősanyjának számító GameStop részvénye nagyot ralizhat, miután a vállalat még pénteken közölte, hogy jelentős bevételt realizáltak 45 millió részvény eladásából. A T-Mobile pedig bejelentette, hogy egy 4,4 milliárd dolláros üzlet keretében meg kívánja vásárolni a U.S. Cellular nagy részét. Tőzsdei híreink percről percre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×