eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Novák Katalin köztársasági elnök beszédet mond a Magyarország Barátai közösség köszöntésén a Sándor-palotában 2022. szeptember 17-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Ukrajnába utazhat Novák Katalin

Találkozhat Volodimir Zelenszkijjel.

Az Index úgy tudja, Novák Katalin köztársasági elnök Ukrajnában találkozik Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, és állítólag pénteken már útnak is indult.

A háború kitörése óta ez lenne a legmagasabb szintű állami látogatás magyar részről.

Biztosat egyelőre nem lehet mondani, ugyanis a Sándor-palotából a Magyar Nemzet megkeresésére az értesülést nem erősítették meg, de nem is cáfolták. Azt a választ adták, hogy "a köztársasági elnök tervezett programjairól a Sándor-palota mindig a kellő időben ad tájékoztatást".

Korábban Novák Katalin is csatlakozott ahhoz a közleményhez, amelyben tizenegy elnök ítéli el az október 10-én Ukrajnát ért támadásokat. A közlemény elfogadhatatlannak nevezi, hogy a moszkvai képviselők atommal fenyegetik a világot.

"Országaink nevében követeljük, hogy Oroszország azonnal hagyja abba polgári célpontok támadását. Nem hagyunk fel az erőfeszítéssel, hogy bíróság elé állítsuk a mai (október 10. – a szerk.) bűncselekmények felelőseit" – hangsúlyozták közleményükben az államfők.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×