eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Értesítés nélkül levágták őket a gázvezetékről, didereg egy zuglói társasház

Hetekre gáz nélkül maradhat egy zuglói társasáház, mert veszélyesnek ítélték meg a ház csőrendszerét. Mindez azért érdekes, mert tavaly ellenőrizték a rendszert és mindent rendben találtak.

Egy zuglói utcában gázvezetéket cseréltek és ezért egy társasházat levágták a hálózatról, de vissza már nem kötötték (rutinmunka lett volna), mert azt közben veszélyesnek minősítették Az MVM azt mondta, azért, mert nem tömített a gázvezetékrendszer.

A lakásokban 15 fok körüli volt a hőmérséklet kedden. Az egyik lakó a mosdáshoz vízforralóban melegítette a vizet. A másik a 11 hónapos gyermeke miatt aggódott az RTL Klub riportjában.

Az itt élők úgy tudják, hogy akár 2 hónapig is gáz nélkül maradhatnak, arról már nem is beszélve, hogy a nem várt felújítás milliókba kerül majd.

A közös képviselő nem érti a történetet, mert

tavaly ellenőrizték a rendszert és akkor mindent rendben találtak.

Erről papírjuk is van. Szerinte azonban nem csak ez a furcsaság. Amint kiderült ugyanis, hogy nem kötik vissza a gázt rögtön megjelentek vállalkozók, akiket amúgy alig lehet elérni, és azonnal árajánlatot adtak a munkára.

A riportból az is kiderült, hogy az MVM nem reagált az összeállításban elhangzottakra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×