eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai megtisztítanak egy kátyúzásra előkészített munkagödröt a Csobánka és Pilisvörösvár közötti úton 2015. április 10-én.
Nyitókép: Mohai Balázs

Rettenetes hír a 10-es főút napi használóinak

Nem várhat tovább a pilisvörösvári szakasz burkolatfelújítása. A környékbeli falvak nehéz hetek elé néznek.

Forgalomkorlátozás lesz a 10-es főút Pilisvörösvári szakaszán burkolatfelújítás miatt szeptember 20. és október 1. között – tudatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A közlemény szerint a 10-es főút mintegy 1,7 kilométeres szakaszát újítják fel, újraaszfaltozzák a Kodály Zoltán utca és az Attila utca közötti részt. A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

A 18-as és 20-as kilométer között zajló munkák idején várakozási tilalmat vezetnek be, a szakaszos, félpályás lezárás miatt a váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök irányítják.

A teherforgalom ezalatt is a 10-es főutat használhatja, a személygépjárművel közlekedőknek lehetőségük van az érintett szakasz elkerülésére. A Piliscsaba irányából Budapest felé közlekedők a pilisszentiváni elágazásnál Solymár irányába, míg ellenkező irányban a főút Solymári Auchan körforgalmától a pilisszentiváni elágazás felé haladva tudnak kerülni.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a munkálatok ideje alatt fokozott óvatosságot kér a közlekedőktől, és azt ajánlja, hogy indulás előtt lehetőség szerint tájékozódjanak a www.utinform.hu weboldalon.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×