eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Tóth Zoltán orvos alezredes beolt egy nőt az Astra Zeneca koronavírus elleni vakcina első adagjával a Magyar Honvédség oltóbuszában Nőtincsen a községháza udvarán 2021. március 27-én. Elsőként Nógrád megyében segítenek a Magyar Honvédség oltóbuszai az oltásban.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Erre járnak most a honvédségi oltóbuszok

Szabolcsban a regisztráltak több mint nyolcvan százaléka megkapta már legalább az első védőoltását.

Szerdától Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is elkezdik a lakosság immunizálását a Honvédelmi Minisztérium oltóbuszai - hangzott el az M1 televízió szerda délelőtti műsorában.

Román István, a megyei kormányhivatal vezetője elmondta,

az oltóbuszok nagy segítséget jelentenek azokban a falvakban, ahol nincsen betöltött háziorvosi praxis.

A megyei települések nagy részén van ilyen háziorvosi szolgálat, ott pedig, ahol ez nincs, igyekeznek helyettesítéssel megoldani a lakosság ellátását - tette hozzá.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe érkező oltóanyagokat szinte kivétel nélkül a megadott határidőre felhasználják, a regisztráltak több mint nyolcvan százaléka pedig megkapta már legalább az első védőoltását - mondta a kormánymegbízott.

Szerdától egy, szombattól pedig már két oltóbusz segíti az oltást Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×