INFORÁDIÓ
2021. május 17. hétfő
Paszkál

napszámosok

hadházy ákos

tüntetés

Hadházy Ákos, az LMP parlamenti képviselője az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 4-én.

Napszámos munka lett Hadházy Ákos büntetése

Infostart

A független országgyűlési képviselőt közösségi oldalán tájékoztatott a dudálós tüntetések miatt kirótt büntetéséről. 228 órát kell ledolgoznia.

Hadházy Ákos közölte: a kormányhivatal úgy gondolta, kertészeti kisegítő munkás (napszámos) munkakörben tudja a leghasznosabban ledolgozni a dudálós tüntetések miatt kirótt büntetését. „Úgy tűnik tehát, a rendőrség és a kormányhivatal között helyreállt a kommunikáció, így mégsem kell börtönbe mennem” – teszi hozzá posztjában.

A képviselő megjegyzi, az viszont „mélyen felháborítja”, hogy egészségügyi intézmény közelébe még közmunkásként sem engedik. Az előírás szerint ugyanis a hivatalnak a munkahely kijelölésekor figyelembe kellene vennie a szakképesítését – ami esetében állatorvos. „Így a végletekig leterhelt kórházakban egészen biztosan tudnék legalább annyit segíteni, mint egy képesítés nélküli segédápoló – mégis inkább kapálni küldtek…”

Hadházy Ákosnak összesen 228 órát kell ledolgoznia kertészeti segédmunkásként, hetente minimum egy napot, amit meg is fog tenni, mert mint fogalmaz: „fizetni nem fogok egy fillért sem a pintérségnek azért, amit nem követtem el.” Szerinte nem ő szegett ugyanis törvényt, hanem a „mocskos hatalom, amely a járványt arra használta föl, hogy megtiltson minden tiltakozást, hogy a közadatokat eltitkolhassa és stikában az egészségügyet szétverje.”

A kormányhivatal úgy gondolta, kertészeti kisegítő munkás (napszámos – szó szerint így áll a határozatban) munkakörben... Közzétette: Hadházy Ákos2021. április 19., hétfő

Nyitókép: Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018