eur:
393.76
usd:
365.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án. A színdarabot március 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében.
Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Jordán Tamás új híreket közölt Törőcsik Mari állapotáról

A két Nemzet Színésze pár percig találkozott a kórházban. Jordán Tamás is megerősítette, hogy a színésznő nem Covid-beteg.

Hetek óta kórházban fekszik Törőcsik Mari, akinek állapotáról különböző pletykák keringenek, sőt a napokban a halálhírét is keltették a 85 éves legendának. Egyik legközelebbi barátja, Jordán Tamás azonnal a szívéhez kapott a hír hallatán, s rögtön tárcsázta a szombathelyi kórházat, ahol igyekeztek megnyugtatni, s a legnagyobb titokban egy rövid látogatást is engedélyeztek a számára – írja a borsonline.hu.

Pár percet töltöttek együtt kórházban, ez alapján Jordán Tamás azt mondta, semmilyen komolyabb változást nem látott a színésznőn az elmúlt évekhez képest.

„Őt eddig is rendszeresen bevitték a kórházba, most egyébként azért, mert köhögött, és biztos, ami biztos, megfigyelés alatt tartják”

– mondta a lapnak a Nemzet Színésze, a Kossuth-díjas színész-rendező, a Merlin Színház, a Nemzeti Színház és a szombathelyi színház korábbi igazgatója.

Jordán Tamás azt mondta, nem búcsúzkodtak, Törőcsik Mari rajta keresztül üzeni, hogy csókoltat mindenkit. Azt írja a lap Jordánra hivatkozva, hogy a nemzet színésze az egészségügyi intézmény egy teljesen elkülönített részén, saját szobában lábadozik. Azt is írják, hogy a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház különszobája külön fürdővel, mosdóval, konyhával, légkondicionált hálóval, tévével, telefonnal és internettel is felszerelt.

Jordán Tamás mellett a színésznő unokája, Járai Máté is azt mondja:

Törőcsik Mari nem Covid-beteg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×