eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a kontaktkutatást segítő VírusRadar alkalmazásról a minisztériumban tartott sajtótájékoztatón 2020. szeptember 16-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Palkovics László felmentett két miniszteri biztost

Németh Gábor és Úsz Illés kinevezése is 2021 végéig szólt volna.

Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter két miniszteri biztosi kinevezést visszavonta január 31-i hatállyal – derült ki a kedden megjelent Magyar Közlönyből.

Németh Gábor az atomenergia békés célú felhasználására irányuló kutatás-fejlesztés és innováció koordinációjáért felelős miniszteri biztos volt, míg Úsz Illés a fejlesztéspolitikai kommunikáció összehangolásáért volt felelős Mindkettejük kinevezése tavaly január elsejétől 2021. december 31-ig szólt volna, az intézkedéssel azonban a kinevezésük január 31-én véget ér.

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×