eur:
393.17
usd:
367.11
bux:
67030.11
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: BKK

Szintet lépett különleges szolgáltatásában a BKK

Már online is lehet igényelni a Telebusz-szolgáltatást a www.telebusz.bkk.hu honlapon – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn.

A közlemény szerint az online felület egyszerűbbé teszi a megrendelést és a lemondást is: regisztráció után pár kattintás az igénylés, a változtatás és a lemondás, a leggyakrabban igényelt útvonalak elérhetők a „kedvencek” menüpontban, és a járatok indulásáról figyelmeztető e-mailt is be lehet állítani.

Az eddigi telefonos igénylési lehetőség is megmarad, a járatigénylés szabályai nem változtak: indulás előtt legalább 30 perccel lehet igényelni a járatot, lemondani pedig az indulás előtt 15 percig lehet.

A Telebuszok csak előzetes utazási igény bejelentésekor közlekednek, a szolgáltatás egyik legfontosabb előnye, hogy ha nincsenek utasok, az autóbuszok nem terhelik feleslegesen a lakókörnyezetet. Jelenleg a 65-ös, a 157-es, a 219-es, a 269-es, a 297-es, a 298-as és a 937-es buszok közlekednek részben vagy egészben telebuszként.

A fejlesztés az Európai Unió Interreg Central Europe programja által támogatott SMACKER kutatás-fejlesztési-innovációs projekt támogatásával valósult meg – olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×