eur:
394.92
usd:
363.4
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Gumiabroncsok a japán Bridgestone tatabányai gyárárának új raktárában az avatás napján, 2019. szeptember 3-án. A 10 ezer négyzetméteres raktár 180 000 abroncs tárolására alkalmas.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

A járvány frontvonalában dolgozókat segíti a tatabányai Bridgestone

A helyi Szent Borbála Kórház, valamint a Tatabányai Városrendészet gépjárműveire adományozott új nyári gumikat az abroncsgyár.

A kórház autói a járvány kitörése óta 40 százalékkal többet, naponta mintegy 700 kiométert tesznek meg a plusz feladatok, a védőfelszerelések, illetve a betegminták Budapestre szállítása miatt. A Tatabányai Városrendészet autóira pedig azért kellettek új gumik, mert a szervezet munkatársai a kijárási korlátozások alatt immár közel 800, 70 évnél idősebb tatabányai lakos számára szállítanak házhoz meleg ételt és gyógyszereket – tájékoztatott a helyi önkormányzat.

Az abroncsgyár jóvoltából a két intézmény összesen 12 járművére – személygépkocsikra, furgonokra, kisteherautókra és kisbuszokra – kerülnek új gumiabroncsok, amelyeket április 7-én, Szücsné Posztovics Ilona, Tatabánya polgármestere jelenlétében adta át Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója a két szervezet munkatársainak. Az átadásnál kiemelt figyelmet fordítottak a higiénés szabályok és a javasolt távolság betartására.

Társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként a Bridgestone rendszeresen támogat termékeivel, illetve anyagiakkal is különböző köz- és társadalmi feladatokat ellátó intézményeket és szervezeteket, olvasható.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 19. 06:51
×
×
×
×