INFORÁDIÓ 
2020. június 4. csütörtök
Bulcsú

bridgestone

nyári gumi

koronavírus

Gumiabroncsok a japán Bridgestone tatabányai gyárárának új raktárában az avatás napján, 2019. szeptember 3-án. A 10 ezer négyzetméteres raktár 180 000 abroncs tárolására alkalmas.

A járvány frontvonalában dolgozókat segíti a tatabányai Bridgestone

Infostart

A helyi Szent Borbála Kórház, valamint a Tatabányai Városrendészet gépjárműveire adományozott új nyári gumikat az abroncsgyár.

A kórház autói a járvány kitörése óta 40 százalékkal többet, naponta mintegy 700 kiométert tesznek meg a plusz feladatok, a védőfelszerelések, illetve a betegminták Budapestre szállítása miatt. A Tatabányai Városrendészet autóira pedig azért kellettek új gumik, mert a szervezet munkatársai a kijárási korlátozások alatt immár közel 800, 70 évnél idősebb tatabányai lakos számára szállítanak házhoz meleg ételt és gyógyszereket – tájékoztatott a helyi önkormányzat.

Az abroncsgyár jóvoltából a két intézmény összesen 12 járművére – személygépkocsikra, furgonokra, kisteherautókra és kisbuszokra – kerülnek új gumiabroncsok, amelyeket április 7-én, Szücsné Posztovics Ilona, Tatabánya polgármestere jelenlétében adta át Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója a két szervezet munkatársainak. Az átadásnál kiemelt figyelmet fordítottak a higiénés szabályok és a javasolt távolság betartására.

Társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként a Bridgestone rendszeresen támogat termékeivel, illetve anyagiakkal is különböző köz- és társadalmi feladatokat ellátó intézményeket és szervezeteket, olvasható.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018