eur:
394.69
usd:
365.27
bux:
65518.41
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Napos idő lesz az utolsó nyári hétvégén

Az utolsó nyári hétvégén is sok lesz a napsütés, kánikulával, néhol 35 fok is lehet, este viszont lesz, ahol csak 14 fokot mutatnak majd a hőmérők - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken a sok napsütés mellett a délutáni, esti órákban elszórtan kialakulhatnak záporok, zivatarok, nagyobb eséllyel az Alföldön, az északi hegyekben és északnyugaton. Zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján több megyére figyelmeztetés szerepel hőség és/vagy zivatar miatt.

A leghidegebb órákban általában 16-21 fok lesz, de a szélvédett völgyekben ennél kissé hidegebb, a városokban, magasabb helyeken és a Balaton partján kissé melegebb lesz a hajnal. Napközben 28-35 fok lesz, az Alpokalján van esély 30 fok alatti értékekre.

Szombaton is napos időre lehet számítani. Elvétve fordulhat elő zápor, zivatar. Zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A minimumhőmérséklet 14-21, a maximumhőmérséklet 29-34 fok között várható.

Vasárnap, szeptember elsején is nagyrészt derült vagy gyengén felhős lesz az idő. Csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb hőmérséklet 29-34 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×