eur:
392.15
usd:
366.7
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Egy utas kiválasztja a megvásárolni kívánt bérletet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jegy- és bérletkiadó automatájának kijelzőjén a 4-es metró Kelenföldi vasútállomás megállójában 2014. május 8-án.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Fontos információ minden iskolakezdő diáknak

Augusztus 28-ától, szerdától már elfogadják a szeptemberi helyközi dolgozó- és tanulóbérleteket a vasúti és közúti közlekedési szolgáltatók az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) döntése nyomán.

A cél a tanév zökkenőmentes indítása, a pénztári várakozási idők csökkentése, az utasok színvonalasabb kiszolgálása.

A négy napos hosszabbításnak köszönhetően a diákok mentesülhetnek az iskolakezdéshez kapcsolódó, augusztus végi ügyintézés miatt szükséges utazások többletköltségei alól is - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×