eur:
395.82
usd:
364.98
bux:
65592.87
2024. március 19. kedd Bánk, József
Torlódás az M7-es autópályán Törökbálint közelében 2014. augusztus 9-én. Az autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 15-ös kilométerszelvénynél három személyautó ütközött össze. A baleset négy sérültjét a mentők kórházba vitték. Az autópályán több kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: MTI Fotó: Lakatos Péter

Már erős a forgalom a Balaton és Budapest között

Az M7-es autópályán rendkívül erős a forgalom a főváros felé, a helyzet délutánra sem javult. Az M5-ös autópályán a torlódás hossza elérte a 4 km-t.

Balatonvilágostól Székesfehérvárig szakaszos torlódásra és hosszabb menetidőre készüljenek, az M7-es autópályán rendkívül erős a forgalom a főváros felé - írja az Útinform.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es felé a 14-es km-nél, a Hárosi Duna-hídnál aszfaltozás miatt csak a legbelső sávon halad közlekedni,

mögötte torlódik a forgalom, az átjutási idő akár egy-másfél órával is hosszabb lehet.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál kilépő irányban több km-es torlódás alakult ki az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt.

Az M5-ös autópályán Budapest felé, Ócsa térségében a 28-as km-nél több autó csúszott össze, csak egy sáv járható. A torlódás hossza elérte a 4 km-t.

A másik oldalon, Röszke felé a 31-es és 34-es km között sövényvágás miatt lassul le a közlekedés.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×