eur:
389.8
usd:
363.76
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Egyedül voltak otthon a gyerekek, kigyulladt a lakás

Három gyerek volt egyedül abban a lakásban, amely kigyulladt Budapest X. kerületében szombat délben.

Egy 4 éves és egy 7 éves kisfiú füstmérgezést szenvedett, 2 éves öccsüket életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A gyerekek anyja ellen a rendőség eljárást indított.

A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint a tűz a kőbányai Gyömrői úton, egy társasház egyik első emeleti lakásában keletkezett, amelyben egy szoba és annak berendezési tárgyai égtek. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy embert kimentettek a lakásból és elfojtották a lángokat.

A BRFK később azt közölte:

a három kisgyermek egyedül volt a lakásban, míg édesanyjuk egy közeli benzinkúton vásárolt.

A tüzet a család 24 éves rokona észlelte, aki a két nagyobb gyereket ki tudta hozni a lakásból, de a 2 éves kisfiú bent rekedt; őt egy tűzoltó eszméletlen állapotban hozta ki.

A testvéreket a mentők kórházba vitték.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a gyerekek 26 éves anyja ellen.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×