eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk
Kisiklott szerelvény a fogaskerekű Városkút és Svábhegy közötti megállójában 2014. június 7-én. A balesetben személyi sérülés nem történt.
Nyitókép: Öt éve hasonló eset történt: kisiklott szerelvény a fogaskerekű Városkút és Svábhegy közötti megállójában 2014. június 7-én. MTI Fotó: Lakatos Péter

Rövidített útvonalon jár a fogaskerekű

Pályahiba miatt van érvényben forgalmi változás - közölte a BKK.

Rövidített útvonalon jár pályahiba miatt a fogaskerekű, amely ideiglenesen csak a Városmajor és az Erdei iskola között közlekedik.

A kimaradt szakasz

  • a Széll Kálmán tér felől a 21-es és 21A, a Királyhágó tér felől pedig a 212-es autóbusszal érhető el,
  • a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút és a Művész út megállóhelyek pedig a Svábhegyről induló 60-as pótlóbusszal.

A 60-as pótlóbusz a Svábhegyről a 21-es autóbusz Normafa irányú megállójából indul, a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút állomásnál pedig a Golfpálya úton, a Fogaskerekű végállomása mögött és a Gyermekvasút végállomása előtt is megáll.

A korlátozás idején a 212-es autóbuszon - hétköznap is - a teljes vonalon lehet kerékpárt szállítani - olvasható a BKK közleményében.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×