eur:
392.87
usd:
366.47
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Forgalomirányító rendőrök a Forma-1-es Magyar Nagydíj első napján a mogyoródi Hungaroringen 2018. július 26-án.
Nyitókép: MTICzeglédi Zsolt

Teljesen beállt az M3-as, torlódás a Balatonnál is

A Hungaroringről sokan hajtanak felé az M3-as autópályára Budapest felé. A környező mellékutakon is nagy a zsúfoltság, telített a 3-as főút is Aszód és Kistarcsa között. Frissítés 21 óra előtt: az M7-es autópályán a Balatontól Budapestig jó tempóban, fennakadás nélkül lehet már autózni.

Véget ért a Magyar Nagydíj.

A Hungaroringről sokan hajtanak felé az M3-as autópályára Budapest felé. A környező mellékutakon is nagy a zsúfoltság, telített a 3-as főút is Aszód és Kistarcsa között.

A járművekkel a 19-es km-nél az új csomóponton át, valamint a mogyoródi csomópontnál tudnak ráhajtani az M3-asra, ahol telített sávokra készüljenek! A forgalmat a versenypályától az M3-as autópályáig rendőri segítséggel irányítják - írja az Útinform.

Mogyoród térségében és az M0-s autóúttól befelé is csak lépésben lehet haladni az M3-ason.

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé autózók a 83-as km közelében egy baleset miatt készüljenek belső sávlezárásra. 10 km-es a kialakult torlódás! Aki teheti, Tatánál a 67-es km-nél térjen le az 1-es főútra, majd Komáromnál a 13-as főúton keresztül térjen vissza az autópályára!

Az M3-as autópályán, Budapest felé - Kál térségében - a 100-as km-nél két személyautó ütközött össze. A külső sávot lezárták. 2 km-es a kialakult torlódás.

Az M5-ös autópályán, Röszke felé Kecskemétnél az 54-es főúti csomópont előtt a 85-ös km közelében baleset történt.

Több jármű ütközött össze, jelenleg áll a forgalom, torlódás van.

Fontos tudni, hogy aki Kecskeméten keresztül kerülné ki a balesetet, az 54-es főútról nem tud majd felhajtani az M5-ösre Szeged felé, mert a csomóponti ágat munkavégzés miatt zárva tartják.

Az ellenkező oldalon, Szatymaz térségében javítják a burkolatot. Budapest felé a 156-os és a 151-es km között a külső- és leállósávot kerítették el, a járműveket a belső sávba terelik. Torlódás van.

Az M7-es autópályán a Balaton irányából érkezők a vasárnap este szokásos erős forgalomra készüljenek, Polgárdi és Szabadbattyán között tömött sorokban tudnak csak autózni.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×