INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 27. vasárnap
Adalbert

máv

késés

meghibásodás

Vonat halad át a megújult balatonboglári vasútállomáson, ahol a Szántód-Kőröshegy - Balatonszentgyörgy vasútvonal korszerűsítésének és Kaposvár - Fonyód vonalszakasz felújításának átadóünnepségét tartották 2018. június 14-én.

Balatoni vonatkáosz - megszólalt a Mávinform

Infostart

A vasúttársaság arról írt a Facebookon, hogy a Budapest–Székesfehérvár és a Nagykanizsa–Székesfehér–Tapolca vonalakon is zavartalanul közlekednek a vonatok szerda hajnaltól.

Mint arról az Infostart is beszámolt, kedden kora reggel meghibásodott egy biztosítóberendezés Székesfehérvár és Szabadbattyán között, és a hibát egész nap nem tudták elhárítani a szakembere, a végén már a gyártó cég munkatársait is bevonták a folyamatba.

Hatalmas késések alakultak ki, a székesfehérvári, dél-balatoni és észak-balatoni vonalakon, az elővárosi vonatok esetében 20-30, esetenként 30-40 perccel nőtt a menetidő, míg a Budapest–Székesfehérvár, Nagykanizsa–Székesfehér–Tapolca vonalakon közlekedő távolsági járatok 60, de akár 180 percet is késhettek.

Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese az InfoRádiónak elmondta, hogy a torlódások enyhítése érdekében egyes járatokat töröltek, egyes vonatszerelvényeket pedig összekapcsoltak. A vonatforgalom helyreállításáig kedd délutántól a két vonalon közlekedő vonatokon felármentesen lehetett utazni, nem kellett megváltani a hely- és pótjegyeket.

A Mávinform kora reggel azt közölte a közösségi oldalán, hogy szerda hajnaltól mindkét vonalon ismét zavartalan a vasúti forgalom, a vonatok menetrend szerint közlekednek.

Nyitókép: Varga György
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018