eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Csúcsforgalom a lellei homokos strandon. Tízezrek keresték fel a hétvégén a Balatont és a környékét.
Nyitókép: MTI Fotó: H. Szabó Sándor

Megtelt a Balaton! - különleges videó

Az elmúlt időszakban megteltek a balatoni strandok, mindez felülről igazán különleges látvány.

Szinte "elfogyott" a Balaton-part - a nyár fővárosában már nemhogy a pázsiton, de még a vízben is alig lehet találni egy zsebkendőnyi szabad helyet a hűsítő csobbanáshoz - írja az Időkép.

Az elmúlt hétvégén például csak a Plázs/Siófoki Nagystrandon található rendezvényközpont partján 13 ezren fürödtek, de ehhez még nyugodtan hozzáadhatunk legalább 15-30 ezer gyermeket és felnőttet, akik a Szabadifürdő-Aranypart vonalán kerestek menedéket a hőség elől.

A strandolók tízezrei ritkán látott, színes forgatagot alkotva, szivárványos kavalkádot varázsoltak a kékeszöld, ragyogó napfényt tükröző, parti hullámokból - ez most egyetlen, friss felvételünkön megtekinthető, méghozzá madártávlatból.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×