eur:
394.34
usd:
369
bux:
65310.1
2024. április 23. kedd Béla

Nézőpont: 47 százalékos a Fidesz-KDNP támogatottsága

A Nézőpont Intézet legfrissebb, választás előtti utolsó közvélemény-kutatása szerint a Fidesz-KDNP listája 47, a baloldali közös lista pedig 28 százalékos eredményre számíthat - olvasható az intézet csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írták, a várható választási eredményhez legközelebb eső mérés, tehát a potenciális támogatottsági adatok alapján a Jobbik 19, az LMP pedig 5 százalékos listás eredményre számíthat, utóbbi ezzel elérheti a parlamenti bekerülési küszöböt. Megállapították: a szavazáson az összes megkérdezett 62 százaléka venne részt.

A március 31. és április 2. között, 1500 ember telefonos megkérdezésével, nemre és korra régiónként, településtípusra és iskolai végzettségre országosan reprezentatív mintán készült közvélemény-kutatásban az összes megkérdezett 37 százaléka támogatta a Fidesz-KDNP-t, 19 százaléka a baloldali pártokat, 15 százaléka a Jobbikot, 2 százaléka pedig az LMP-t.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×