eur:
387.56
usd:
356.64
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Távozik az MNB-től Braun Róbert

Azonnali hatállyal felmondta munkaviszonyát a Magyar Nemzeti Bankban Braun Róbert, Simor András elnök tanácsadója. Közleménye szerint az elmúlt napokban nyilvánosságra került hírek olyan látszatot keltenek, amelyek sérthetik a jegybank függetlenségét és hitelességét.

A Magyar Nemzet írt arról, hogy Braun Róbert belépett az MSZP III. kerületi szervezetébe, ami felveti az összeférhetetlenség gyanúját.

Az Index arról számolt be, hogy Medgyessy Péter volt kommunikációs vezetője és Gyurcsány Ferenc volt stratégiai főtanácsadója politikailag ismét aktív, rendszeresen találkozik Mesterházy Attilával, az MSZP elnökével, akinek tanácsokat ad.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×