eur:
399.27
usd:
363.79
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

A BKV megküldött minden iratot a rendőrségnek

A BKV megküldött minden, a rendőrség által kért iratot a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak - mondta szerdán Kocsis István, a BKV vezérigazgatója.

A BKV több tízezer oldalnyi dokumentumot küldött meg elektronikus, illetve nyomtatott formában, ezek 61 cégnek a BKV-val kötött több mint száz szerződését és egyéb iratát tartalmazzák. Úgy tekintik, hogy az adatszolgáltatásnak eleget tettek a kért dokumentumok megküldésével, ha "új, releváns papír" kerül a birtokukba, haladéktalanul elküldik a BRFK-nak - mondta a vezérigazgató.

A Népszabadság hétfői számában megjelent cikkben Bodnár Zsolt, Budapest főkapitányának bűnügyi helyettese azt mondta: ha ésszerű határidőn belül nem kapják meg a kért iratokat, akkor maguk mennek értük, és lefoglalják azokat.

A közlekedési társaság hétfőn erre azzal reagált, hogy folyamatosan küldik a BRFK-ra a bekért iratokat, és eddig minden kérést messzemenően, a lehető legrövidebb időn belül teljesítettek.

A BRFK szeptember 16-án kereste meg faxon a BKV-t, hogy a jelenleg is folyó eljáráshoz 61 cég, illetve magánszemély szerződését, a hozzájuk tartozó egyéb iratokat, valamint a belső ellenőrzés által készített dokumentumokat juttassa el a rendőrséghez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

A demokrata elnökjelölt, Kamala Harris újabb javaslatot tett az egészségügyi ellátás kiterjesztésére, ezúttal az otthoni idősgondozás területén. Az alelnök a "gondozási gazdaság" fellendítését és az egészségügyi költségek csökkentését célzó erőfeszítései részeként ismertette tervét az ABC "The View" című műsorában adott interjújában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×