eur:
392.7
usd:
365.93
bux:
66539.22
2024. április 26. péntek Ervin

Április 5-én vitatkozik Gyurcsány és Orbán

Április 5-én este hét órától kerül sor Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor, egy nappal később pedig ugyancsak hét órától a négy parlamenti párt miniszterelnök-jelöltjeinek vitájára - állapodtak meg a négy párt képviselői.

Április 5-én, szerdán este hét órától ül le vitatkozni egymással a volt és a jelenlegi miniszterelnök - jelentette be a Miniszterelnök Hivatal politikai államtitkára a többi parlamenti párt képviselőinek jelenlétében.

Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor vitájának másnapján, azaz április 6-án, csütörtökön szintén este hét órától kerül sor a négy parlamenti párt miniszterelnök-jelöltjének vitájára kerül sor.

Gál J. Zoltán szerint a vitákat tévéstúdióban, közönség nélkül, 90 percesre tervezik. A jelöltek pulpitus mögött állva vitatkoznak majd egymással.

A Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltje Gyurcsány Ferenc, a nagyobbik ellenzéki párt Fideszé Orbán Viktor, az SZDSZ kormányfő-jelöltje Kuncze Gábor, míg a Magyar Demokrata Fórumé Dávid Ibolya.

Deutsch-Für Tamás fideszes politikus szerint a második vitán sokkal hangsúlyosabb lehet az, hogy a szocialista-szabad demokrata kormányzat teljesítette-e vállalásait az elmúlt négy évben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×