eur:
389.59
usd:
363
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Ha Google-t használ, akkor nagy változásra készüljön

Megváltozik a bejelentkezés a Google szolgáltatásaira.

A Google egy tető alá hozza szolgáltatásai kinézetét, és most értek el a Google-fiók bejelentkezési oldalához, az egységesítés jegyében az is megváltozik – írja a hvg.hu. A hamarosan bekövetkező változásra a Google a bejelentkezési oldal tetejére kitűzött sávban, magyarul is figyelmezteti már a felhasználókat.

Az újítás oka az egységesítés. A cég azt szeretné, ha az általa megalkotott, és az Androidból már mindenki számára ismerős, Material Design 3 néven futtatott dizájnnyelvnek más szolgáltatások kinézete is megfelelne. Ennek szellemében nemcsak a bejelentkezési, de a regisztrációs oldal megjelenése is megváltozott.

Míg az eddig használt megjelenésnél a felület lényegi része a képernyő közepén jelent meg, az új változatnál a képernyő jobb oldalára helyezte át azt a vállalat, míg a Google logója és egyéb információk a bal oldalon jelennek meg.

A bejelentkezéshez használt felület háttere fehér, míg az oldal többi részének színe szürke, kékes beütéssel. Ez egyébként a Material Design 3 alapértelmezett színe is.

Az új külső mobilra is érkezik majd, bár a képernyő alaphelyzetben álló kinézete – és az emiatt értelemszerűbben szűkebb mozgástér – miatt ott valószínűleg nem lesz ilyen látványos a változás.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jerome Powell a Fed kamatdöntése után: magasan maradnak a kamatok

Jerome Powell a Fed kamatdöntése után: magasan maradnak a kamatok

Az amerikai jegybank magyar idő szerint este 8-kor tette közzé kamatdöntését, amelyből kiderül, hogy a jegybank nem módosította az irányadó rátát. Mindjárt a közlemény első mondatában reagáltak viszont az inflációcsökkenés elakadására. Jerome Powell elnök ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×