eur:
395.71
usd:
372.13
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Unsplash.com

Új megoldással nézhetjük a YouTube-videókat

Rá sem kell kattintani, máris elindul a lejátszás.

A YouTube főoldalán mostantól kattintás nélkül is megnézhetők az ott látható videók. A gyakorlatban ehhez nem kell mást tenni, mint az egér kurzorát a kiszemelt videó fölé húzni, majd egy-két másodpercig ott hagyni. Ekkor a videó valamivel nagyobb méretben elindul – írja a hvg.hu.

A felvételbe ugyanúgy bele lehet tekerni, mintha csak megnyitottuk volna, lényeges azonban, hogy hang nélkül indul el a lejátszás. Emellett hozzáadhatjuk a Megnézendő videókhoz vagy épp a Lejátszási sorhoz is. Az előnézetben lejátszott tartalom viszont nem kerül be a megtekintési előzmények közé.

A YouTube újdonságának legnagyobb előnye, hogy még azelőtt el tudjuk dönteni egy tartalomról, hogy érdekel-e bennünket, hogy megnyitnánk. Ennek köszönhetően kikerülhetővé válnak a kattintásvadász tartalmak, amelyek a hangzatos címükkel/borítóképükkel verik át a felhasználókat.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×